A1 Mediagroep

A1 Mediagroep - de stem van jouw regio!

advertentie
Geschreven door
9 januari 2022 20:22


Kijk hier het politieke café in Nijkerk van 8 januari terug!
Foto: Kijk hier het politieke café in Nijkerk van 8 januari terug!

- In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen 2022 is op 8 januari het eerste politieke café gehouden in de studio van A1mediagroep. In vergelijking met eerdere verkiezingen stonden de corona-maatregelen slechts een handvol aanwezigen toe. Dat maakte de discussies niet minder levendig.

Ely Hackmann (nijkerk.nieuws.nl) en Peter Langbroek (a1mediagroep) bespreken met de vertegenwoordigers van de Nijkerkse politieke partijen het onderwerp 'sociaal Domein' (welke hulp kunnen inwoners verwachten omtrent wonen, werken, jeugdbeleid etc.?).

Het eerste onderwerp in het politieke café was de net geopenbaarde 'open brief' namens de gemeente Nijkerk en de ondernemers in Nijkerk aan demissionair premier Rutte omtrent de gevolgen van de corona-maatregelen. Waarom die brief? Welk effect wordt er van verwacht? Is er al een reactie op gekomen?

Daarna zijn de status en de zorgen omtrent het Sociaal Domein uitgebreid besproken. De kosten daarvan zijn hoger dan de gemeente zich kan permitteren. Hoe willen de partijen met dat dilemma omgaan?

Door: Mediapartner A1 Mediagroep

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: [email protected] of bel 0341-798 298

Nijkerk Nieuws 

nijkerk voorpagina vrmg 
 
  • A1 Regio TV
  • A1 Radio
advertentie