Geschreven door A1 Mediagroep
12 mei 2022 18:24

Hectische duel Veensche Boys tegen VSCO
. Foto: Kees van den Heuvel Foto: Kees van den Heuvel

- Aan goals geen gebrek tijdens het competitieduel VSCO - Veensche Boys op dinsdagavond 10 mei. Het werd liefst 3-5 in het voordeel van de club uit Nijkerkerveen. Veensche Boys consolideert zich op een derde plek. De concurrentie heeft evenmin punten verloren.

Toch was het begin redelijk hectisch toen binnen vijf minuten al drie goals waren gevallen. Een pure weelde voor de kanaries uit Oosterwolde. Al na twee minuten lag de eerste goal erin voor VSCO. Remco van 't Hul tekende voor de vroege goal na een strafschop om kort daarna vervolgens zelf in eigen doel te scoren. Luca Veldhoen liet na vijf minuten de balans weer doorslaan in het voordeel van VSCO en maakte de 2-1. Chaos was troef bij Veensche Boys dat zich pas na een half uur wist te hergroeperen. Na een handsbal kreeg ook Veensche Boys een strafschop toegewezen, die door Danny Brouwer werd benut. Vlak voor de thee zette Julian Buitenhuis Veensche Boys op een 2-3 voorsprong.

In de tweede 45 minuten werd Bram Berends vervangen door Luuk Buitink. Het ging daarna stukken beter. Veensche Boys controleerde de wedstrijd en bouwde haar voorsprong uit. Randje buitenspel maakte Jelle Traa de 2-4 en ook Danny Brouwer pikte zijn tweede treffer mee (2-5). Tot slot werd een penalty toegekend aan VSCO, die werd benut door Remco van 't Hul.