A1 Mediagroep

A1 Mediagroep - de stem van jouw regio!

advertentie
Geschreven door A1 Mediagroep
20 juli 2022 5:35


Aangepaste zomertijden bibliotheek
Foto: Aangepaste zomertijden bibliotheek
Zomersluiting Kootwijkerbroek en Voorthuizen. Foto: Bibliotheek Barneveld

- In de maanden juli en augustus zijn er extra sluitingsdagen van kracht voor alle bibliotheekvestigingen. In de periode van 26 juli tot en met 12 augustus zijn de vestigingen Kootwijkerbroek en Voorthuizen gesloten. De vestiging in Barneveld is gesloten op de donderdagen tijdens de Oud Veluwse Markt.

Vanwege de zomersluiting van de Essenburcht is de vestiging in Kootwijkerbroek van 26 juli tot en met 12 augustus gesloten. Tijdens deze periode is ook de vestiging in Voorthuizen gesloten. Dit vanwege de vakantieperiode en te weinig vrijwilligers. Op dinsdag 16 augustus kunnen de bibliotheekvestigingen Kootwijkerbroek en Voorthuizen weer bezoekers ontvangen. De inleverdata van de boeken die op de betreffende gesloten dagen gepland stonden, zijn doorgeschoven. De actuele openingstijden zijn te vinden op www.bibliotheekbarneveld.nl.

Aangepaste sluitingsdagen tijdens Oud Veluwse Markt

In verband met de slechte bereikbaarheid tijdens de Oud Veluwse Markt is de Bibliotheek in Barneveld op donderdag 28 juli en 4, 11 en 18 augustus gesloten. Tijdens deze dagen is de Bibliotheek wel telefonisch bereikbaar (0342) 403 483) tussen 11.00 uur en 17.00 uur.

Online bibliotheekzaken regelen

Veel bibliotheekzaken kunnen leden ook online regelen zoals het reserveren en verlengen van boeken. Dit kan eenvoudig via de website van de Bibliotheek. Bovendien kunnen leden gebruik maken van het online e-books en luister aanbod. Deze staan 24/7 beschikbaar in de Online Bibliotheek.

De Bibliotheek Barneveld stimuleert, ondersteunt én faciliteert alle inwoners van de gemeente Barneveld in hun persoonlijke ontwikkeling. Iedereen kan zodoende mee doen en bijdragen aan de (Barneveldse) samenleving. De Bibliotheek zoekt hierdoor actief verbinding tussen mensen, informatiebronnen en organisaties. Zij voorziet in betrouwbare kennis en informatie. Ook levert zij een belangrijke bijdrage aan het versterken van vaardigheden zoals lezen, mediawijsheid en kennisverwerving.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: [email protected] of bel 0341-798 298

Barneveld Nieuws 

barneveld voorpagina nieuws vrmg 
 
  • A1 Regio TV
  • A1 Radio
advertentie