A1 Mediagroep

A1 Mediagroep - de stem van jouw regio!

advertentie
Geschreven door A1 Mediagroep
19 september 2022 17:55


Leuke voorstellingen tijdens de Kinderboekenweek
Foto: Leuke voorstellingen tijdens de Kinderboekenweek
Loet ziet gi-ga-groen. Foto: Bibliotheek

- Van 5 tot en met 16 oktober is het Kinderboekenweek! Het thema is dit jaar: Gi-ga-groen. Zoals ieder jaar organiseert Bibliotheek Nijkerk leuke activiteiten om de Kinderboekweek te vieren. Tijdens de Kinderboekenweek komen ongeveer 540 kinderen van de scholen naar het theater in de Bibliotheek en krijgen 1.100 kinderen op school een schrijver op bezoek.

Op woensdag 28 september organiseert Bibliotheek Nijkerk de familievoorstelling Loet ziet Gi-ga-groen. Loet ziet Gi-ga-groen is een grappige, muzikale en interactieve familievoorstelling. Loet gaat samen met hulp van alle kinderen en haar lieve hond Mango op zoek naar de schat van haar oma.

Aanvang 14.30 uur in Bibliotheek Nijkerk, voor kinderen vanaf 4 jaar.

Op dinsdag 4 oktober is er een komische buikspreekvoorstelling ‘Plastic soep, wat een troep’ waarin kinderen van 6 tot 12 jaar kennis maken met verschillende zee-wezens en de problematiek rondom 'plastic soep' in zeeën en oceanen. Aanvang 15.30 uur in ’t Veense Hart in Nijkerkerveen.

Op zaterdag 15 oktober organiseert de VUN de muzieklezing Peter en de Wolf, een lezing voor het hele gezin! Peter en de Wolf is een muzikaal sprookje. Aanvang 14.00 uur in Bibliotheek Nijkerk.

Meer informatie over deze activiteiten of kaartjes bestellen? Dan kan via de website van de Bibliotheek: www.bibliotheeknijkerk.nl

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: [email protected] of bel 0341-798 298

Best  Nijkerk  Voorst Nieuws 

nijkerk voorpagina vrmg 
 
  • A1 Regio TV
  • A1 Radio
advertentie