Geschreven door Willem Berendse
20 november 2022 10:54

Terschuurse Boys - ESC eindigt in 2-2
Terschuurse Boys. Foto: A1 Mediagroep

- De wedstrijd tussen Terschuurse Boys en ESC uit Elburg is geëindigd met een 2-2 eindstand. Terschuur leek al vroeg op een voorsprong te komen door een doelpunt van Swen van't Bosch, maar deze werd afgekeurd.

Niet veel later maakte van 't Bosch uit een assist van Tomas Vaarkamp toch nog de 1-0.
Een kwartier later kwam ESC weer op gelijke hoogte door een doelpunt van Sven Wastenecker.
Net voor het einde van de eerste helft kwam ESC met 10 man te staan, een onbesuisde overtreding van Rijk Jansen werd bestraft met een rode kaart

De tweede helft kwam Terschuur weer op voorsprong en weer was het van 't Bosch die verantwoordelijk was voor de treffer.
De winst leek binnen maar de fel vechtende Elburgers slaagden er via een lucky goal toch in om de verdiende 2-2 te maken.