A1 Mediagroep

A1 Mediagroep - de stem van jouw regio!

advertentie
Geschreven door Patrick Kelderman
22 november 2022 19:40


Wethouder Broekman zet ondernemers in het zonnetje
Foto: Wethouder Broekman zet ondernemers in het zonnetje
Een vrijwilligster van de wereldwinkel, Sepko Hahn, wethouder Broekman, Frans Poorter en Thea Kraaij. Foto: Gemeente Nijkerk

- De gemeente Nijkerk vindt dat ondernemers alle lof verdienen voor hun inzet en doorzettingsvermogen. Het uitgelezen moment om hier speciaal aandacht aan te geven is op de landelijke Dag van de Ondernemer, een initiatief van het MKB. Dit jaar was dat op 18 november. Traditiegetrouw bezoekt wethouder Mariëlle Broekman op deze dag drie ondernemers, in iedere kern één ondernemer. Zij staan symbool voor alle ondernemers in de gemeente. Dit jaar is gekozen om een thema centraal te stellen: duurzaamheid.

Op vrijdag 18 november bezocht de wethouder De Wereldwinkel in Nijkerk, Grond- en sloopwerk Van den Burg in Nijkerkerveen en Unica in Hoevelaken. In Nijkerk was Frans Poorter namens de Nijkerkse Ondernemers Vereniging bij het bezoek aanwezig. René Krebber van de Bedrijvenkring Hoevelaken-Nijkerk sloot aan bij de bezoeken in Nijkerkerveen en Hoevelaken.

Jan Willem Keur (Unica) en wethouder Broekman - Foto: Gemeente Nijkerk

Wethouder Mariëlle Broekman: “Tijdens deze bedrijfsbezoeken is weer duidelijk geworden hoe belangrijk het is om de samenwerking in de keten te vinden. Om de uitdagingen als netcongestie, invoering van het C-label in 2023 en op termijn A-label voor kantoren aan te gaan hebben we elkaar nodig. Bedrijven, vastgoedeigenaren en ook gemeente dienen samen op te trekken. Als wethouder Economie lever ik hier graag een bijdrage aan”.

Naast de bezoeken ontvingen ook vier opvallende bedrijven, aangedragen door de ondernemersverenigingen, een bloemetje in het kader van de Dag van de Ondernemer. Het gaat om:
• Gewoon Jans (detachering, recruitment en trainingen). Jonge enthousiaste onderneemster.
• Online Tuincoach. Innovatief concept waarbij de ondernemer inspeelt op de marktvraag.
• The Work Floor. Startende onderneemster met mooi/ fris concept in verhuur van vergader- en werkruimtes. Pakt het zeer professioneel aan.
• Kapsalon Kapsones. Een actieve en creatieve, vrij nieuwe, onderneemster.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: [email protected] of bel 0341-798 298

Best  Nijkerk Nieuws 

nijkerk voorpagina nieuws vrmg 
 
  • A1 Regio TV
  • A1 Radio
advertentie