Geschreven door Ari-jan van de Bunt
24 november 2022 18:33

NSC Sleept gelijk spel uit het vuur
NSC Speelt gelijk tegen BOL 2-2. Foto:

- NSC Nijkerk heeft thuis op de Burcht in een tumultueuze wedstrijd een 2-2 uit het vuur gesleept tegen BOL (Broek op Langedijk)

Net als zo vaak dit seizoen kwam NSC vroeg op achterstand, in de 11e minuut scoorde Thimo Schouwink voor de ploeg uit Broek op Langedijk de 0-1. Die achterstand werd in de 29e minuut alweer weggepoets door Bilal Tmim. NSC kwam in spelersaantal op achterstand omdat Renee troost in de 51e minuut een gele kaart kreeg, en 7 minuten verder de tweede gele kaart kreeg en dus mocht vertrekken. Vier minuten later lag de tweede treffe van Bol achter de NSC doelman. In de 72e minuut mocht Bilal Tmim echter nog een strafschop nemen 2-2. Zaterdag 3 december speelt NSC uit bij SV Argon, die op de ranglijst net onder NSC staat op plek 13