A1 Mediagroep

A1 Mediagroep - de stem van jouw regio!

advertentie
Geschreven door Sierou de Vries
15 maart 2023 15:44


Stichting Kunstbus schenkt Hoevelaken een bankje
Foto: Stichting Kunstbus schenkt Hoevelaken een bankje
Onthulling bankje door de wethouder. Foto: Sierou de Vries

- De Stichting Kunstbus Hoevelaken is na 25 jaar activiteiten jammergenoeg met haar activiteiten gestopt. Maar niet zonder Hoevelaken nog een laatste cadeau te geven. Van het geld dat nog in kas is, schenkt de stichting aan de bewoners van Hoevelaken een bankje. Het bankje staat aan het Van Aalstplein in Hoevelaken. Op woensdag 15 maart heeft wethouder Marielle Broekman het bankje officieel in ontvangst genomen, namens de bewoners van Hoevelaken, in aanwezigheid van (oud) bestuursleden.

De Stichting Kunstbus Hoevelaken heeft 25 jaar lang van alles gedaan om inwoners dichterbij kunst en cultuur te brengen. Zo werd de laatste jaren de Kunstbus ingezet voor culturele excursies naar een balletvoorstelling, musicals en bezoeken aan musea.

Vanwege afname van deelnemers en stijging van kosten was voortzetting niet langer verantwoord. Daarom heeft de Kunstbus zichzelf in het najaar van 2022 opgeheven. Vanaf nu worden interessante, mooie of ontroerende culturele evenementen voor vijftigplussers uit Hoevelaken, Nijkerkerveen en Nijkerk verzorgd door Kunstbus Nijkerk/Hoevelaken, een initiatief van de Unie van Vrijwilligers.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: [email protected] of bel 0341-798 298

Best  Nijkerk Nieuws 

nijkerk voorpagina kunst hoevelaken nieuws vrmg 
 
  • A1 Regio TV
  • A1 Radio
advertentie