A1 Mediagroep

A1 Mediagroep - de stem van jouw regio!

advertentie
Geschreven door Ari-jan van de Bunt
18 maart 2023 15:41


Politie vraagt dief Jumbo Nijkerk zich te melden
Foto: Politie vraagt dief Jumbo Nijkerk zich te melden
. Foto:

- De Politie Nijkerk roept via Facebook een dief op zich te melden om verdere publicatie van beelden te voorkomen. Hieronder het geplaatste bericht:

Op dinsdag 7 februari heb jij een portemonnee die op de servicebalie van de Jumbo in Nijkerk lag meegenomen. Een man was even daarvoor zijn portemonnee vergeten toen hij iets wilde afrekenen bij de balie. Op camerabeelden is te zien hoe jij achter het slachtoffer staat. Als je aan de beurt bent zie je de portemonnee liggen. Je pakt hem snel op en stopt hem in je jas. Je kijkt niet rond of je de man nog ziet en vraagt ook niet aan de medewerker van de Jumbo of zij weet van wie de portemonnee is. We hadden graag gezien dat je de portemonnee keurig bij de servicebalie of de gemeente afgaf, maar dat is helaas niet gebeurd. Daarom roepen we je op om je – liefst met portemonnee – te komen melden.

Doe je dit niet, dan maken we de beelden openbaar in het tv programma Plaats Delict. Je hebt een week de tijd om jezelf te melden. Dat kan aan het bureau of via 0900-8844. Het zaaknummer is 2023061610. Hopelijk zien we je snel!

Aan iedereen die deze post ziet: ken of herken jij deze man die we nu nog hebben geblurd? Ook dan mag je ons tippen! Het nummer van de gratis tiplijn is 0800-6070.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: [email protected] of bel 0341-798 298

Nijkerk Nieuws 

politie nijkerk voorpagina nieuws vrmg 
 
  • A1 Regio TV
  • A1 Radio
advertentie