A1 Mediagroep

A1 Mediagroep - de stem van jouw regio!

advertentie
Geschreven door Alexander Valkhof
19 mei 2023 22:55


Aankondiging enquête over de markt in Nijkerk
Foto: Aankondiging enquête over de markt in Nijkerk
Tevreden marktkooplieden. Foto: Sierou de Vries

- Hoe waarderen mensen de weekmarkt in Nijkerk? Wat vinden marktkooplieden en bezoekers van de plek waar de markt gehouden wordt? De gemeente laat dit onderzoeken door adviesbureau Ginder. Op 26 mei en / of 2 juni 2023 zijn - mede afhankelijk van het weer - de onderzoekers op de markt en bevragen marktkooplieden en bezoekers.

De binnenstad van Nijkerk is een gezellige plek om te winkelen of wat te gaan eten of drinken. De wekelijkse markt op vrijdagmiddag draagt daar zeker aan bij. De gemeente wil graag weten wat bezoekers en marktkooplieden van de markt vinden. Het is de bedoeling om met deze informatie de binnenstad nog aantrekkelijker te kunnen maken.

Medio april is de markt weer teruggekeerd van het Molenplein naar het aangepaste Plein. In november 2022 waren de onderzoekers al op de markt op het Molenplein. Nu volgt deel twee van het onderzoek, op het Plein.

Vervolgens worden de resultaten gedeeld met de Markt van Morgen (organisatie van de markt), maar ook met bewoners, ondernemers en vastgoedeigenaren in de binnenstad. Ook zij kunnen hun mening dan geven.

De locatiekeuze voor de markt zal in nauw overleg met de Markt van Morgen worden gemaakt, gebruikmakend van de ervaringen van bezoekers van de markt en van de omgeving.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: [email protected] of bel 0341-798 298

Nijkerk Politiek 

politiek nijkerk voorpagina nieuws vrmg 
 
  • A1 Regio TV
  • A1 Radio
advertentie