A1 Mediagroep

A1 Mediagroep - de stem van jouw regio!

advertentie
Geschreven door Ari-jan van de Bunt
27 mei 2023 7:20


Raadslid Adinda van de Beek van Pro21 legt taken tijdelijk neer
Foto: Raadslid Adinda van de Beek van Pro21 legt taken tijdelijk neer
Adinda van de Beek en Mathias van Veen. Foto: Pro21

- PRO21 raadslid Adinda van de Beek legt haar raadslidmaatschap tijdelijk neer, de komende periode gaat zij met ziekteverlof. Mathias van Veen uit Nijkerkerveen zal haar in deze periode als raadslid voor PRO21 vervangen.

Raadslid Adinda van de Beek uit Hoevelaken is voorlopig uit de running wegens overspannenheid. Adinda: "Ik merkte al een tijdje dat ik niet meer echt bijkwam van een werkweek. Het combineren van een jong gezin met mijn werk als psycholoog en als raadslid vond ik steeds zwaarder worden. Toen er in mijn familie en vriendenkring onverwachte dingen gebeurden, kon ik het niet meer bolwerken. Ik was zo moe dat ik aan de noodrem moest trekken. Inmiddels werk ik met hulp aan mijn herstel. Omdat dit niet van de ene op de andere dag gebeurt ben ik blij dat er een enthousiast en kundig iemand op mijn zetel gaat zitten. Mathias heeft veel contact met inwoners en is een betrokken commissielid. Op deze manier heb ik de tijd om fris en gemotiveerd terug te komen in de raad."

Raadsleden kunnen bij gezondheidsproblemen hun functie tijdelijk neerleggen voor twee keer een periode van 16 weken. Na die periode kunnen zij terugkeren in de gemeenteraad. PRO21 wenst Adinda een voorspoedig herstel. En is blij dat Mathias, als ervaren commissielid, bereid is om in deze periode haar tijdelijk als raadslid te vervangen. Hij zal daarvoor tijdens de raadsvergadering van 1 juni officieel benoemd worden.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: [email protected] of bel 0341-798 298

Beek  Nijkerk Nieuws 

nijkerk voorpagina nieuws vrmg 
 
  • A1 Regio TV
  • A1 Radio
advertentie