Geschreven door Ari-jan van de Bunt
27 mei 2023 19:16

NSC Nijkerk speelt gelijk tegen Roda'46 en eindigt dit seizoen op plek 7
NSC - Roda '46 1-1. Foto: Twitter NSC

- NSC heeft zaterdag in een aantrekkelijke wedstrijd gelijk gespeeld tegen Roda'46 uit Leusden. De Nijkerkers kwam op voorsprong door een doelpunt van Corné Parol in de 40e minuut.

Roda was echter niet van plan zich zo snel gewonnen te geven en voerde de druk op de blauw gelen flink op, het was dus billenknijpen tot de rust.
Na rust kwam NSC weer goed uit de kleedkamer en Corné Parol had wederom een treffer voor het inschieten, maar de bal belande op de paal. Lang bleef het daarmee 1-0 voor NSC tot Tristan Walet namens de Leusdenaren in de 80e minuut de gelijkmaker binnenschoot: 1-1

Hierop probeerde NSC opnieuw de wedstrijd naar zich toe te trekken en kreeg nog wel een paar goede kansen, maar de bal ging er niet meer in. Eindstand 1-1.

Voor NSC eindigt het seizoen daarmee op een 7e plek daar waar in de winterstop degradatie het enige vooruitzicht was. Het bestuur van NSC heeft in december dus op tijd ingegrepen door een nieuwe trainer aan te stellen. NSC kwam per wedstrijd steeds beter voor de dag en ook het plezier was weer terug. We kijken daarom uit naar het volgende seizoen!