A1 Mediagroep

A1 Mediagroep - de stem van jouw regio!

advertentie
Geschreven door Ari-jan van de Bunt
3 juni 2023 18:50


Proef de passie Wijnproeftoer dit jaar met vijf wijnlocaties
Foto: Proef de passie Wijnproeftoer dit jaar met vijf wijnlocaties
Vijf locaties Proef de Passie Wijntour. Foto: Proef de Passie

- De jaarlijkse Wijnproeftoer wordt dit jaar op zaterdag 2 september gehouden. Het is de derde keer dat Proef de passie een fietstocht langs smaakvolle wijnlocaties in Nijkerk en Hoevelaken organiseert.

Dit jaar zijn er vijf plekken waar wijn te proeven en te beleven is. Met de Kies, Fiets & Proef route bepalen de deelnemers zelf welke locaties ze gaan bezoeken en of dat er 2, 3 of 4 locaties zullen zijn. Voor de Wijnproeftoer is dit jaar plek voor 150 deelnemers. De ticketverkoop is onlangs van start gegaan via de website van Proef de passie.

Kies, Fiets & Proef route

Wijn! - Foto: Proef de Passie

Proef de passie organiseert regelmatig evenementen voor particulieren en bedrijven. Vaak is het thema gerelateerd aan eten of drinken in samenwerking met bedrijven waar met liefde wordt gepraat over hun vak of hobby. De organisatie werkt momenteel aan een cocktailtoer voor in de zomervakantie en onder meer op 8 oktober staat het tweede Niekarks Bokkentochie op het programma. Voor meer informatie over de Proef de passie evenementen en aanmelden: proefdepassie.com

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: [email protected] of bel 0341-798 298

Beek  Nijkerk Nieuws 

nijkerk voorpagina vrmg 
 
  • A1 Regio TV
  • A1 Radio
advertentie