Zaterdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur

Jo&Flo Radio is het jongerenprogramma van A1 Radio. In twee uur tijd wordt je elke zaterdagochtend op een begrijpelijke manier bijgepraat over het nieuws van die week, maar de muziek blijft zeker niet achter! Verzoeknummertjes zijn altijd welkom en ook mag je  bellen naar de studio (opneemgarantie): 033 246 0101.

In de Onderzoekhoek leggen we elke week een belangrijk maar moeilijk maatschappelijk onderwerp uit zodat je het nieuws beter begrijpt!

In Muziekkritiek zetten we elke week een artiest in de spotlight: je krijgt interessante informatie en natuurlijk heel veel nummers te horen!

In SportFlo(w) bespreken we het belangrijkste sportnieuws!

In PolitiePost bespreken we het opvallendste nieuws rondom de politie, rechtspraak en inbraak!

Naast deze vier hoofdrubrieken brengen we eventueel regionaal nieuws, spelen we spelletjes, discussiëren we over stellingen en gaan we ordinair lullen. Af en toe peilen we het volk door het plein op te stappen. En Jonathan vertelt elke week welke nieuwe release het helemaal gaat maken!

Alle gedraaide nummers hebben we in een Spotify-playlist gezet: Jo&Flo Radio. Volg ons ook even op Instagram: via de dm kun je ons makkelijk bereiken!