Ankeiler: In het programma De ochtendfinale van omroep A1mediagroep hebben Belinda en Peter een interview gehouden met Cisca van Drie, raadslid voor het CDA in de gemeente Nijkerk.

- In het programma De ochtendfinale van omroep A1mediagroep hebben Belinda en Peter een interview gehouden met Cisca van Drie, raadslid voor het CDA in de gemeente Nijkerk. Dit interview heeft plaatsgevonden op 9 december in de bibliotheek te Nijkerk.

Insteek van deze interviews is de mens in de politicus aan het woord te laten. Daarbij worden natuurlijk ook politieke onderwerpen besproken.

Cisca genoot en geniet van het werk als raadslid waar ze zich speciaal kon inzetten voor Nijkerkerveen waar ze met haar gezin woont. Ze is trots op alle veranderingen en verbeteringen die de afgelopen twaalf jaar zijn doorgevoerd in Nijkerkerveen zoals de extra woningbouw, het opgeknapte plein, de nieuwe school en ’t Veense Hart/ ”je krijgt het niet als één partij voor elkaar”. Ze is dankbaar voor de samenwerking met iedereen.

Het gehele interview is te beluisteren op het youtube-kanaal van A1mediagroep

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: [email protected].