A1 Mediagroep

A1 Mediagroep - de stem van jouw regio!

advertentie

De Ondernemer


Elke Dinsdagavond van 19:00 tot 21.00 UUR

Elke dinsdagavond ontvangen wij ondernemende gasten uit het zakenleven vanuit de regio in het zakelijke radioprogramma “De Ondernemer”, dat live vanuit de Studio van A1 Mediagroep in Nijkerk wordt uitgezonden tussen 19.00 uur en 21.00 uur.

“De Ondernemer” wordt door een wisselend team van programmamakers van A1 Radio gepresenteerd, maar heeft een vast format. De basis van het programma zijn de interviews met de gasten, maar ter ontspanning wordt het programma opgeluisterd met een grote variatie aan muziek.

De focus van De Ondernemer is 'business en ondernemerschap', waarbij onderwerpen als passie voor je bedrijf, vernieuwende initiatieven, hoe overleef je in zaken, de kijk op het verleden en de kijk op de toekomst. Omdat de programmamakers het programma “licht en luchtig” willen houden, beperken zij zich tot vragen die iedereen makkelijk kan beantwoorden. Het gaat immers over de persoon achter de onderneming!

Ben jij ondernemer in deze regio? dan ben je van harte uitgenodigd in onze studio voor een interview in het zakelijk radioprogramma De Ondernemer!

Stuur een mail naar [email protected]

  • A1 Regio TV
  • A1 Radio

Strand Horst


advertentie