Ankeiler: Het radioprogramma Countryland viert vrijdag 11 en zaterdag 12 februari 2022 het 25-jarig jubileum. Deze viering krijgt vorm middels een marathonuitzending van 25 uur.

- Het radioprogramma Countryland viert vrijdag 11 en zaterdag 12 februari 2022 het 25-jarig jubileum. Deze viering krijgt vorm middels een marathonuitzending van 25 uur.

Tijdens deze jubileumuitzending wordt een terugblik gegeven op 25 jaar Countryland en zullen er meerdere gasten langskomen om te praten over hun liefde voor het genre countrymuziek. Ook zullen er op zaterdag 12 februari de hele dag live optredens in de studio worden verzorgd. De uitzending is uiteraard op de radio te volgen maar zal ook in zijn geheel worden uitgezonden via een livestream van A1 Mediagroep.

Pure hobby

Presentator Timen van Ark uit Barneveld begon zijn muziekprogramma met country- en bluegrass-muziek in 1997 als pure hobby. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een radioprogramma met professionele allures, waar een enthousiaste groep van 10 personen vrijwillig aan meewerkt. Timen van Ark: ‘We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan het samenstellen van deze uitzending en kijken er heel erg naar uit om ons programma op deze wijze aan de luisteraars te tonen. Daarvoor zijn we A1 Mediagroep ook enorm dankbaar.’

Wekelijks te volgen

Countryland wordt wekelijks op de zaterdagavond van 21.00 tot 23.00 uur uitgezonden door A1 Mediagroep, de lokale omroep van de gemeentes Barneveld en Nijkerk.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: [email protected].

Deel dit artikel