A1 Mediagroep

A1 Mediagroep - de stem van jouw regio!

advertentie
Geschreven door A1 Mediagroep
21 januari 2022 14:24


Wonen en Openbare orde de belangrijkste verkiezingsitems in Nijkerk
Foto: Wonen en Openbare orde de belangrijkste verkiezingsitems in Nijkerk

- Uit de analyse van de vragenlijst van 'Kiezen voor Nijkerk' is komen de maatschappelijke onderwerpen 'Wonen en bouwen' en 'Openbare orde' als belangrijkste items uit de bus. Het onderwerp 'Duurzaamheid' staat als derde prioriteit op de lijst.

'Kiezen voor Nijkerk' is een initiatief van de bibliotheek Nijkerk, Nijkerk.nieuws.nl, Stad Nijkerk en A1mediagroep. Deze partijen hebben vanaf de start in september 2021 de inwoners van de gemeente Nijkerk uitgenodigd om een vragenlijst in te vullen. Op basis van de antwoorden worden er regelmatig nieuwsberichten gepubliceerd. De antwoorden worden ook gebruikt tijdens. bijvoorbeeld, de politieke café' s die elke twee weken worden uitgezonden bij de omroep.

De meest recente analyse van de antwoorden levert het beeld op zoals hierboven geschetst.

Het (toekomstig) gemeentebestuur en - dus - de politieke partijen worden aangemoedigd om vooral te gaan werken aan meer en vooral betaalbare woningen. Daarnaast is openbare orde en veiligheid een belangrijk aandachtspunt. Over duurzaamheid zijn de meningen wisselend: het wordt enerzijds als heel belangrijk ervaren maar er zijn evenzovele antwoorden die het investeren in duurzaamheid overdreven vinden.

Openbare orde en veiligheid is het onderwerp van het politieke café op zaterdag 22 januari. Kijk of luister om 1200 uur naar A1mediagroep om het live mee te maken.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: [email protected] of bel 0341-798 298

Nijkerk Politiek 

politiek nijkerk voorpagina vrmg 
 
  • A1 Regio TV
  • A1 Radio
advertentie