Ankeiler: In het theatermagazine is de nieuwe programmering voor seizoen 2022/2023 te vinden.

- In het theatermagazine is de nieuwe programmering voor seizoen 2022/2023 te vinden. Met hart en ziel werken Streams medewerkers en vrijwilligers aan het neerzetten van betekenisvolle voorstellingen en activiteiten. Het theatermagazine wordt vanaf deze week huis aan huis verspreid in gemeente Nijkerk en is daarna verkrijgbaar bij de Streams locaties, VVV informatiepunt Nijkerk en Bibliotheek Nijkerk, Hoevelaken en Nijkerkerveen.

Over het nieuwe seizoen

Theater en Restaurant Streams Breede Beek gaat na de zomer haar tweede jaar in. In het nieuwe seizoen komen er grote namen naar Nijkerk, zoals Freek de Jonge, Karin Bloemen, Joke Bruijs, Harry Sacksioni en nog veel meer. Ook jonge mensen hebben in Streams Breede Beek een podium om zich verder te ontwikkelen. Er is dit seizoen veel aanstormend jong talent te zien zoals bijvoorbeeld Thjum Arts, winnaar Cameretten 2021, en Elke Vierveijzer, winnares Poelifinario. "Het wordt weer een sprankelend en veelzijdig seizoen met muziek, humor, ontroering, verbazing en af en toe een beetje schurend. Een vol programma en hopelijk een gezond seizoen met volle zalen en heel veel blije mensen", aldus programmeur Janke Dekker.

Duurzaamheid en gastvrijheid

In theater & restaurant Streams Breede Beek kan je genieten van eerlijk eten en van creatieve en kunstzinnige uitingen en voorstellingen. Duurzaamheid en gastvrijheid is voor Streams een belangrijk thema. In het restaurant is dat terug te vinden door diverse keuzes, zoals gezonde frisdranken van Roze Bunker, EcoTapwater waarmee je doneert voor schoon drinkwater in Kenia en bieren van Gulpener, de meest duurzame bierbrouwer van Nederland en het gebruik van lokale producten. Het gehele pand, inclusief balkonplaatsen, is toegankelijk voor minder validen. Het restaurant is geopend van woensdag tot en met zaterdag vanaf 10.00 uur en rondom voorstellingen voor koffie, thee, lunch, borrel en diner.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@a1mediagroep.nl.

Deel dit artikel