A1 Mediagroep

A1 Mediagroep - de stem van jouw regio!

advertentie
Geschreven door A1 Mediagroep
25 juni 2022 11:46


Gluren bij de buren: ga op cultuursafari en bezoek 20 optredens in vele wijken van de gemeente Nijkerk
Foto: Gluren bij de buren: ga op cultuursafari en bezoek 20 optredens in vele wijken van de gemeente Nijkerk
3 Juli Gluren bij de Buren. Foto: Sabine van Nistelrooij

- Van Hoevelaken tot Nijkerk-Noord: in heel de gemeente Nijkerk kan zondag 3 juli genoten worden van podiumkunst in de tuinen en huiskamers van bewoners.

Op zondag 3 juli gooien vele Nijkerkers hun deuren en tuinhekken wagenwijd open en zullen er optredens van lokale podiumkunstenaars te zien zijn in huiskamers en tuinen verspreid over de gemeente. Het programma van Gluren bij de Buren Stad zit bomvol verrassingen, vanaf nu uit te pluizen op

. - Foto: Maarten J Eykman

Hoofdpartner van Gluren bij de Buren is dit jaar SPAR, John van der Ent, Algemeen Directeur van SPAR: “Onze kracht als winkel ligt in de lokale aanpak. Net zoals Gluren bij de Buren dat doet. Daarom dragen wij graag bij aan de ontmoeting en verbinding tussen bewoners binnen verschillende wijken en gemeenten die meedoen.”

Plan je eigen gluurroute
Op de website is het volledige en meest actuele programma te vinden, met landelijk in totaal maar liefst 1500 deelnemende locaties om een weg door te banen! Ook kan er een eigen route uitgestippeld worden om te printen of om te delen met goede buren en verre vrienden en samen te gaan gluren.

Wanneer?

Zondag 3 juli 2022
13:00 - 18:00 uur
Entree: pay what you can
Reserveren is niet nodig

Buren  Nijkerk Nieuws 

nijkerk voorpagina vrmg 
 
  • A1 Regio TV
  • A1 Radio
advertentie