Bevat Video: Video
Lead image 1:
Lead image TXT 1: De omgekeerde vlootschouw. Foto: Sierou de Vries
Lead image 2:
Lead image TXT 2: Havenkom Nijkerk vol feestelijke sleepboten. Foto: Sierou de Vries
Lead image 3:
Lead image TXT 3: Verlichte sleepboten vrijdagavond. Foto: Sierou de Vries
Ankeiler: De burgemeester van Nijkerk en hoofdredacteur van het tijdschrift Privé namen op deze 15e Sleepbootdag een (omgekeerde) vlootschouw af, waarna ze aan wal kwamen om de officiele openingshandeling te verrichten.

- De burgemeester van Nijkerk en hoofdredacteur van het tijdschrift Privé namen op deze 15e Sleepbootdag een (omgekeerde) vlootschouw af, waarna ze aan wal kwamen om de officiele openingshandeling te verrichten. Santegoeds refereerde in zijn openingsspeech aan zijn jeugd in Nijkerk en hoe enorm de stad de afgelopen jaren is gegroeid. In het zonnetje lagen de vele versierde boten te wachten op hét signaal om de scheepstoeters af te laten gaan, waarbij de sleepbootdag dan officieel geopend was.

Renkema is erg blij dat dit prachtige evenement weer plaats kan vinden in het centrum van Nijkerk. Een braderie, verschillende zeemanskoren, brandweer en politie Nijkerk maakten het feest compleet. Mede door het prachtige weer, was het gezellig druk. Vrijdagavond kon het publiek al genieten van de bekende zeemansliederen, met uitzicht op de sfeervol verlichte boten in de havenkom van Nijkerk. De sleepboot-eigenaren benadrukken hoe ontzettend ontspannen en gezellig de sfeer is en dat de organisatie hard gewerkt heeft aan de meer dan uitstekende verzorging van deze dag.

Havenkom Nijkerk vol feestelijke sleepboten - Foto: Sierou de Vries
Verlichte sleepboten vrijdagavond - Foto: Sierou de Vries
Zeemanskoor Nijkerk - Foto: Sierou de Vries
💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: [email protected].

Deel dit artikel