Geschreven door A1 Mediagroep
25 september 2022 12:04

Sparta Nijkerk doet zichzelf tekort tegen Stedoco 1-1
Sparta - STedoco 1-1. Foto: Graphic Sound | Arjen Gerritsma

- Nadat Sparta afgelopen Woensdag door GVVV uit de beker werd geschoten door een late treffer in de 89e minuut, leek zich Zaterdag tegen Stedoco een zelfde scenario af te gaan tekenen.

In een redelijk gelijk opgaande wedstrijd stond de score lange tijd op 0-0 tot Stedoco in de laatste minuut via Jeffrey van Nuland de bezoekers op 0-1 bracht. Sparta speelde in de slotminuut vervolgens alles of niets, wat resulteerde in de gelijkmaker van Tyrone Fonville.

Sparta zal de komende wedstrijden uit een ander vaatje moeten tappen, want daar waar Sparta lang gezien werd als mogelijke kampioen zien tegenstanders inmiddels een ploeg die te verslaan is.
Komende zaterdag speelt Sparta weer thuis, dan tegen Ter Leede.