A1 Mediagroep

A1 Mediagroep - de stem van jouw regio!

advertentie
Geschreven door A1 Mediagroep
1 oktober 2022 15:01


SC Hoevelaken heeft "nieuw gras"
Foto: SC Hoevelaken heeft
Het nieuwe veld ligt er strak bij. Foto: Jan van Ingen - A1 Mediagroep

- Zaterdagmorgen was voor SC Hoevelaken het officiële moment aangebroken om de vernieuwde grasmat in gebruik te nemen. Nadat eerst het weer de festiviteiten in een waterfeest dreigde te veranderen, bleek om 10 uur de zon toch medewerking te geven aan dit feestelijke moment.

De wethouder van Sport van de gemeente Nijkerk, Audrey Rohen, nam de feestelijke opening voor haar rekening. Met een knippende beweging met haar armen was veld 2 officieel in gebruik genomen waarna Hoevelaken JO12-1 een overwinning van 5-4 tegen DVS'33 Ermelo JO12-1 op het scorebord mocht zetten.

Toekomstbestendig

De kunstmat van het nieuw geopende 'veld 2' is afgelopen zomer vervangen. Hierbij is enkel het kunstgras van de toplaag vervangen.
De onderbouw is nog goed en gaat in de regel drie toplaag renovaties mee. Dit is de eerste toplaag renovatie van dit veld dus voorlopig kan het veld weer een flinke tijd mee. Niet alleen het veld is klaar voor de toekomst want ook naast het veld is er geïnoveerd. Hier is andere verlichting geplaatst en dat is energiezuinige led verlichting geworden. En voorlopig gaan de werkzaamheden nog verder. Op dit moment wordt er naast de velden nog nieuwbouw gepleegd voor kleedlokalen, behandelruimten en een nieuwe bestuurskamer.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: [email protected] of bel 0341-798 298

Best  Ermelo  Nijkerk Nieuws 

voetbal voorpagina bouw hoevelaken nieuws vrmg 
 
  • A1 Regio TV
  • A1 Radio
advertentie