A1 Mediagroep

A1 Mediagroep - de stem van jouw regio!

advertentie
Geschreven door Sierou de Vries
24 november 2022 18:24


Ieder kind een cadeau
Foto: Ieder kind een cadeau
Moniek Kas. Foto: Theater Streams

- Zodat geen kind in Nijkerk op pakjesavond of onder de kerstboom met lege handen hoeft te zitten. De decembermaand staat weer voor de deur. De maand van Sinterklaas en Kerstmis. De maand van geven. Voor kinderen die opgroeien in (verborgen) armoede is een cadeautje helemaal niet vanzelfsprekend. Moniek Kas (van Speelgoedruilkast) initieert voor het derde jaar op rij 'Ieder kind een cadeau' zodat geen kind in Nijkerk op pakjesavond of onder de kerstboom met lege handen hoeft te zitten.

De afgelopen jaren 'verzamelde' Moniek gezinnen die in aanmerking komen via de basisschool waaraan zij via haar kinderen verbonden is. "Dit jaar doe ik het in samenwerking met Streams Brink42. Het is nu dan ook mogelijk om volledig anoniem een verlanglijstje achter te laten via het aanmeldformulier op www.iederkindeencadeau.nl. Doordat we zo met meer mensen de handen uit de mouwen steken, hoop ik dat we nog meer kinderen blij kunnen maken op pakjesavond of onder de kerstboom. "

Aanmelden

Hebt of kent u kinderen om dit jaar te verrassen met een mooi cadeautje? Vul het formulier in op www.iederkindeencadeau.nl en binnenkort staat er een gevulde zak voor u klaar om opgehaald te worden. Meer informatie hierover is te vinden op de website.

Meehelpen

Wilt u weten hoe u kunt helpen? Lees dan snel verder!

We zijn op zoek naar:
– Preloved speelgoed
– Inpakpapier (sinterklaas, kerst, feestelijk)
– Jute zakken
– Strooigoed/snoepgoed

Inleveren van bovengenoemden kan van dinsdag t/m zaterdag in de hal bij Brink42.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: [email protected] of bel 0341-798 298

Nijkerk Nieuws 

sinterklaas nijkerk voorpagina nieuws vrmg 
 
  • A1 Regio TV
  • A1 Radio
advertentie