A1 Mediagroep

A1 Mediagroep - de stem van jouw regio!

advertentie
Geschreven door Kees van den Heuvel
27 november 2022 8:55


Veensche Boys dendert in slotfase langs CDW
Foto: Veensche Boys dendert in slotfase langs CDW
Veensche Boys dendert in slotfase langs CDW. Foto: Kees van den Heuvel

- Veensche Boys weet na drie competitieronden weer wat winnen is. Tegen middenmoter CDW werd met 4-1 gewonnen, al vielen de goals vooral in de slotfase.

Op de ranglijst is Veensche Boys een plekje gestegen; ze staan nu vierde. CDW bleek een erg stugge tegenstander. Zeker in de eerste 25 minuten bepaalde de ploeg uit Wijk bij Duurstede het wedstrijdbeeld.

Veensche Boys ploeterde zich toen vooral de wedstrijd door en er leek zich eenzelfde scenario af te tekenen als in de voorgaande verloren duels. Na ongeveer een half uur spelen kwam de Veensche trein op gang. Aanvankelijk werd nog een buitenspelgoal gemaakt door Danny Brouwer, maar daarna ging de bal er alsnog in. Arslan Gumus stoof achter de bal aan maar zijn bal werd gestopt door de keeper van CDW. In de rebound scoorde een snel opkomende Tom van Donselaar.

Foto: Kees van den Heuvel


In de slotfase gingen alle remmen los. Een euforisch blije Tom Cozijnsen kopte knap diagonaal raak (3-1) en bijna maakte hij ook de 4-1, maar die bal miste richting en via een kopbal in de rebound door Tom van Donselaar ging de bal er alsnog in.

Foto Kees van den Heuvel

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: [email protected] of bel 0341-798 298

Nijkerk  Wijk bij Duurstede Nieuws 

voetbal nijkerk voorpagina nijkerkerveen vrmg 
 
  • A1 Regio TV
  • A1 Radio
advertentie