27 november 2022 9:41

Sparta Nijkerk pakt punt uit in Volendam
Sparta pakt punt uit bij RKAV Volendam. Foto:

- Sparta Nijkerk heeft een punt overgehouden aan de uitwedstrijd bij RKAV Volendam, de eindstand was 2-2

Toch leek het er voor Sparta goed uit te zien. Een vroege openingsgoal van Roy Bakkenes in de 10e minuut gaf hoop op een beter resultaat. Het waren echter de Volendammers die daana iets scherper in de wedstrijd zaten. Jens Kras maakte nog voor de rust gelijk, en kort na de rust wist Volendam op voorsprong te komen: 2-1

Sparta ging echter niet bij de pakken neerzetten en ging op jacht naar de gelijkmaker. Het was Ricardo Fransberg die in de 90e minuut die gelijkmaker aan wist te tekenen 2-2.

De volgende wedstrijd is zaterdag 3 December, dan speelt Sparta thuis tegen VV Staphorst