A1 Mediagroep

A1 Mediagroep - de stem van jouw regio!

advertentie
Geschreven door Ari-jan van de Bunt
3 januari 2023 14:54


COVEBO Cup op 7 januari bij Sparta Nijkerk
Foto: COVEBO Cup op 7 januari bij Sparta Nijkerk
. Foto:

- Op zaterdag 7 januari kunnen de voetballiefhebbers weer genieten, want dan staat de COVEBO Cup op het programma op De Ebbenhorst van gastheer Sparta Nijkerk. Teams uit de JO19-lichting van topamateur verenigingen strijden vanaf 10:00 uur om de felbegeerde COVEBO Cup.

Na enkele jaren van afgelasting keert het traditionele toernooi terug ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft, maar bovenal voor de krachtmeting met sterke tegenstanders. Gastheer Sparta Nijkerk is bijvoorbeeld ingedeeld in de poule met asv Volewijckers, Roda'46 en Orion. In de andere poule nemen de teams van De Treffers, DVS'33, DOVO en Excelsior Maassluis het tegen elkaar op.

Foto:

In de ochtend spelen de teams in de poules om zich te plaatsen voor de winnaarsronde in de middag. Vanaf 13.30 uur zullen er kruisfinales voor de plaatsen 1 tot en met 4, maar ook voor de plaatsen 5 tot en met 8 worden gespeeld. Om 15.00 uur is de grote finale en dan zal bekend worden wie er dit jaar met de hoofdprijs vandoor gaat. De wedstrijden van twintig minuten beloven veel spektakel met al het moois wat jeugdvoetbal op een hoog niveau heeft te bieden. Het door de organisatie samengestelde sterke deelnemersveld, met teams die in de hogere divisies uitkomen in de competitie zal voor iedere toeschouwer genoeg vertier bieden na een periode van (relatieve) voetbalrust.

Het volledige programma en de uitslagen zijn te bekijken en volgen via deze link : https://ap.lc/vHOov

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: [email protected] of bel 0341-798 298

Maassluis  Nijkerk Sport 

sport voetbal nijkerk voorpagina vrmg 
 
  • A1 Regio TV
  • A1 Radio
advertentie