Lead image 1:
Lead image TXT 1: The Arrows op Gelderpop editie 2022. Foto: Marco Scheurink
Lead image 2:
Lead image TXT 2: Op 1 juli barst het weer los. Foto: Marco Scheurink
Ankeiler: Op 1 juli is hét zomerfestival van Gelderland terug in Voorthuizen.

- Op 1 juli is hét zomerfestival van Gelderland terug in Voorthuizen. Zoals elk jaar pakt de organisatie flink uit om de drie area’s te vullen met een divers aanbod aan bands en artiesten. Zo zijn Snollebollekes, Tino Martin, Flemming en Mart Hoogkamer te zien met live band op de Mainstage. Ook Van Dik Hout en Stones Sessions (die steengoede covers van The Rolling Stones spelen) staan hier geprogrammeerd. Q-Music het Foute Uur, Outsiders, John West, Ammar en Maxim Froger krikken in de Feesttent XXL het feestgehalte op tijdens de vierde editie van Gelderpop.

Met de nieuwe slogan ‘kickstart jouw zomer’ luiden we op 1 juli de zomer groots in voordat de vakantie begint. “We willen onze bezoekers wat vernieuwing bieden.” Zo maakt de Helden Dancetent plaats voor de Feesttent XXL en wordt het Améézing Café omgedoopt tot Dance Area.
De naam Feesttent XXL dekt de lading beter, omdat er niet alleen maar dance wordt geprogrammeerd maar er een diverse mix van genres te horen zal zijn. De Dance Area, welke wordt gehost door Goosebumps, zal op het strand worden geplaatst voor een meer zomerse sfeer.
Hier staan La Fuente, Mr. Belt & Wezol én lokale DJ’s zoals Arkayne, DIGIT97 en STNGH op de planken.

Kickstart jouw zomer

Naast twee nieuwe area’s, zal de Mainstage aan het water blijven zoals we deze kennen. Bezoekers kunnen vanaf het veld of het strandje genieten van live artiesten en bands. Met een bar vol speciaal bier, cocktailbar en de mogelijkheid tot suppen en waterfietsen is Gelderpop dé plek om de start van de zomer te vieren.

  • Datum: Zaterdag 1 juli van 12:00 tot 23:00
  • Minimum leeftijd: 18 jaar
  • Locatie: Recreatiegebied Zeumeren, Voorthuizen
  • Info & tickets: www.gelderpop.nl
💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: [email protected].

Deel dit artikel