Ankeiler: Afgelopen zaterdag waren Myriam en Jolande van theatergroep 'Het Gebeuren' te gast bij het radioprogramma Regio Actueel van A1 Mediagroep.

- Afgelopen zaterdag waren Myriam en Jolande van theatergroep 'Het Gebeuren' te gast bij het radioprogramma Regio Actueel van A1 Mediagroep. Ook dit jaar staan ze op de planken met een stuk genaamd ‘Welkom op onze bruiloft’. Daar hoort natuurlijk een bruidsjurkenmodeshow bij. En die komt er! Aanstaande zondag 22 januari is het zo ver.

Theatergroep Het Gebeuren heeft dit jaar gekozen voor een reprise van hun succesvolle stuk uit 2012. ‘Met dit stuk brengen we opnieuw een stuk met een lach en een traan. Het stuk is geschreven door Mirjam Bosveld, zij heeft meerdere succesvolle stukken voor ons geschreven’, vertelde Myriam bij Regio Actueel.

Passend bij dit stuk, organiseert Het Gebeuren een gezellige middag waar bruidsjurken gepast kunnen worden: Say Yes to the Dress. ‘Als je zin hebt om je eigen bruidsjurk nog een keer aan te trekken, of überhaupt een keer te voelen hoe het is om een bruidsjurk aan te hebben is zondag 22 januari daar dé plek voor’, wist Jolande te vertellen.
Voor de vorm was ze in vol ornaat aangeschoven in de studio.

Bruidsjurken zijn geregeld, die hoef je niet mee te nemen. Het mag wel, maar het hoeft geen drempel te zijn om niet te komen wisten Myriam en Jolande te verzekeren. ‘Het is bedoeld als gezellige middag, waar we kunnen passen en kletsen. Er zijn naast de inschrijfkosten geen verdere kosten aan verbonden.’

Voor meer informatie: www.hetgebeuren.com
Say Yes to the Dress is zondag 22 januari van 14.30 tot 16.00 in Eetcafé de Foep in Hoevelaken.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: [email protected].

Deel dit artikel