A1 Mediagroep

A1 Mediagroep - de stem van jouw regio!

advertentie
Geschreven door Erin Veenink, Omroep Gelderland
17 januari 2023 14:58


Flinke vertraging op A1 na ongeval
Foto: Flinke vertraging op A1 na ongeval
Het ongeval op de A1. Foto: William Harthoorn - Persbureau Heitink

- Op de A1 bij Terschuur zijn in de richting van Apeldoorn meerdere auto's en een vrachtwagen met elkaar in botsing gekomen. Twee rijstroken zijn dicht. Rijkswaterstaat verwacht nog tot 21.00 uur bezig te zijn.

Update: Inmiddels is de vertraging opgelost.

De hulpdiensten zijn met veel materiaal aanwezig. Een videocorrespondent ter plaatse meldt dat zeker één persoon met spoed naar het ziekenhuis is gebracht. Er is een traumahelikopter naast de snelweg geland. "De brandweer heeft een persoon uit een auto bevrijd", vult de correspondent aan.

Inmiddels staat er al meer dan 10 kilometer file. Mensen moet rekening houden met ruim een half uur vertraging. Automobilisten krijgen het advies om te rijden via Utrecht en Ede (A28 en A12).

Rijkswaterstaat is nog altijd bezig met werkzaamheden op de A1, zo melden ze op Twitter. Het schoonmaken en bergen duurt langer dan verwacht, nog zeker tot 21.00 uur.

Druk op de wegen

Inmiddels loopt de vertraging op andere wegen ook op. Het is druk rondom Utrecht. Ook staat er file op de A28. Op de A1 richting Amsterdam krijgen automobilisten ter hoogte van Stroe ook te maken met vertraging.

Update: Op de file op de A1 na, is de vertraging opgelost.

Bekijk ook ons 112-liveblog.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: [email protected] of bel 0341-798 298

Amsterdam  Apeldoorn  Bergen  Ede  Utrecht Nieuws 

ongeval barneveld voorpagina terschuur vrmg 
 
  • A1 Regio TV
  • A1 Radio
advertentie