Ankeiler: Lange tijd moesten bezoekers omlopen op het Plein in Nijkerk en voor leveranciers was het zo nu en dan een uitdaging om bij het juiste pand te komen. Maar de hekken zijn verdwenen en dwars oversteken is weer mogelijk.

- Lange tijd moesten bezoekers omlopen op het Plein in Nijkerk en voor leveranciers was het zo nu en dan een uitdaging om bij het juiste pand te komen. Maar de hekken zijn verdwenen en dwars oversteken is weer mogelijk. Na een fiks aantal weken is dan nu het einde van de metamorfose in zicht. Een groot deel van de materialen en het werkmaterieel is weg, waardoor nu goed is te zien hoe het Plein er uiteindelijk uit komt te zien.

Menig winkelier heeft op dit moment gewacht. Ze voelden zich soms gewoon 'onzichtbaar' achter de grote hekken en hadden moeite om de spullen afgeleverd te krijgen. Op het Plein zelf klonk van omstanders nog het gemis van de muziekkoepel. En weten we ook of de markt weer terug komt op het Plein, of bevalt het de marktlieden zo goed bij de Eierhal, dat ze daar liever blijven?

Wat vindt u van het nieuwe Plein?

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: [email protected].

Deel dit artikel