Ankeiler: Op zaterdag 4 februari wordt er een bluegrass avond in het Rebellenhonk aan de Prins Hendrikweg 15 in Barneveld georganiseerd. De avond begint om 19.00 uur en jong en oud is welkom.

- Op zaterdag 4 februari wordt er een bluegrass avond in het Rebellenhonk aan de Prins Hendrikweg 15 in Barneveld georganiseerd. De avond begint om 19.00 uur en jong en oud is welkom. Eerst zal er een twee uur durend radio programma worden opgenomen, waarin er muzikaal kennis gemaakt kan worden met The Bluegrass Bandits. Na de opnames van het programma Countryland zal de band voor het aanwezige publiek nog een live-set uitvoeren.

The Bluegrass Bandits nemen je met hun zuivere meerstemmigheid en hun warme instrumenten mee naar de Appalachen in de Verenigde Staten, waar de de teksten nog gaan over rivieren, geloof en een liefje aan de andere kant van de berg. Sommige liedjes zijn herkenbare meezingers, bij anderen is het voldoende om te luisteren naar de warme harmonieën van deze vijf muzikanten.

De Bandits bestaan uit Rosa Smits (zang), Doris van Iperen (zang en mandoline), René Meijer (zang en gitaar), Katja Kruit (dobro) en Marieke ter Laak (contrabas). Ze brengen de high, lonesome sounds van de bluegrass terug naar de lage Hollandse gronden. Yihaaaa!

De band heeft met veel succes en plezier gespeeld op festivals (Bluegrassfestival Rotterdam, EWOB, Knapsackfestival Delft), evenementen (Open Monumentendag, buurtfeest Van t Kassie naar de Schuur), in horeca (Proeflokaal Faas Rotterdam, Huszár Delft), voor luisterpubliek (Mini-festival folkclub Razzmatazz), op privé feestjes en op straat! Met deze ervaring weten ze voor elk publiek en in iedere setting de juiste toon aan te slaan.

Een optreden van the Bluegrass Bandits staat garant voor mooie liedjes, opzwepende meezingers en een feestelijke country-sfeer!

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: [email protected].

Deel dit artikel