A1 Mediagroep

A1 Mediagroep - de stem van jouw regio!

advertentie
Geschreven door Ari-jan van de Bunt
5 maart 2023 12:46


10 Maart presentatie en signeren “Terug in Terveld” in bibliotheek Barneveld
Foto: 10 Maart presentatie en signeren “Terug in Terveld” in bibliotheek Barneveld
. Foto:

- Hans van de Glind, 1952, groeide op in Terschuur, een klein dorp in de Gelderse vallei. Hij was onderwijzer in Scherpenzeel (Gld), in Rotterdam en in Lelystad. Hij schreef verhalen voor verschillende onderwijsuitgeverijen en publiceerde diverse boeken die lezen als reisverhalen door tijden en culturen. Zijn laatste werk is 'Terug in Terveld'

Terug in Terveld is een indrukwekkende, hedendaagse roman over verloren onschuld en de spannende terugkeer naar huis. Twee jonge mensen hebben de wereld gezien, maar zijn nog altijd op zoek naar hun bestemming. Actrice Marieke is zichzelf verloren in de rollen die ze speelde in theaters en in relaties. Op jonge leeftijd verliest ze haar moeder. Ze gaat terug naar het huis van haar opa en oma in Terveld waar ze als kind gelukkige tijden beleefde. Ze speelde er vaak met David.

Boerenzoon David is zichzelf en Marieke in zijn vroege jeugd kwijtgeraakt. Hij wordt maatschappijleraar aan het Augustinuscollege in Lichtervoort. Met passie en plezier geeft hij les over thema ’s als de Arabische lente en behoud van de natuur. Hij vlucht weg van zijn angst voor intimiteit tot hij niet verder vluchten kan.

Het verhaal speelt zich af in Barneveld en omgeving. De lezer zou zomaar zichzelf, Terveld en Lichtervoort kunnen herkennen!

“Terug in Terveld” , ISBN 978-90-831-3344-7 is verkrijgbaar direct na de presentatie en vanaf 1 maart bij de boekhandel.

Presentatie en signeren “Terug in Terveld”
Vrijdag 10 maart, 19.00 – 20.00
Bibliotheek Barneveld Nieuwstraat 29

Toegang, koffie en thee gratis.

U kunt zich opgeven via de website van de bibliotheek.

https://barneveld-kootwijkerbroek-voorthuizen.op-shop.nl/136/boekpresentatie-terug-in-terveld

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: [email protected] of bel 0341-798 298

Barneveld  Best  Lelystad  Rotterdam  Scherpenzeel Nieuws 

cultuur barneveld voorpagina nieuws vrmg 
 
  • A1 Regio TV
  • A1 Radio
advertentie