Ankeiler: Op zondag 26 maart treedt Edward Val Troubadour op tijdens het Zondagmiddagpodium, in de Nijkerkse bibliotheek. De bibliotheek is te vinden aan de Frieswijkstraat 99, in Nijkerk.

- Op zondag 26 maart treedt Edward Val Troubadour op tijdens het Zondagmiddagpodium, in de Nijkerkse bibliotheek. De bibliotheek is te vinden aan de Frieswijkstraat 99, in Nijkerk. Het optreden vangt die middag om 14:30 uur aan.

Als ‘de Nijkerkse Troubadour’ is Edward een bekend gezicht in Nijkerk. Hij treedt veel op bij feestjes, bedrijfsuitjes, winkelcentra, recreatieparken, zorginstellingen en gaat op zondag 26 maart de bibliotheek vullen met zijn bekende Top2000-hits. Zijn repertoire bestaat uit hits uit de jaren 50, 60, 70, 80 van Elvis Presley tot André Hazes en van Johnny Cash tot Boudewijn de Groot.

Voorlopig de laatste

Dit is tevens het laatste Zondagmiddagpodium van dit winterseizoen. Met ingang van de maand april is de Nijkerkse bibliotheek op zondagmiddag weer gesloten. Vanaf oktober 2023 bent u weer van harte welkom op zondag.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: [email protected].

Deel dit artikel