Ankeiler: Op vrijdagochtend 31 maart vanaf 10:00 is er weer een nieuwe BoekStart & Babbels in de bibliotheek in Barneveld. Dit keer is het thema: Balans in je gezin.

- Op vrijdagochtend 31 maart vanaf 10:00 is er weer een nieuwe BoekStart & Babbels in de bibliotheek in Barneveld. Dit keer is het thema: Balans in je gezin.

Jantine van den Heuvel van het Centrum voor Jeugd en Gezin is aanwezig om je te informeren en vragen te beantwoorden over hoe je meer balans kunt krijgen in je gezin. Want het is soms pittig schakelen tussen werk, school, sporten, eten en sociale activiteiten. Aan het einde van de ochtend wordt er voorgelezen in onze prentenboekenhoek uit de top 10 prentenboeken van de Nationale Voorleesdagen.

De bijeenkomsten van BoekStart & Babbels op de laatste vrijdag van de maand zijn bedoeld voor ouders van jonge kinderen om anderen te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en bieden een mogelijkheid om op een laagdrempelige manier vragen aan elkaar en deskundigen te stellen. Toegang is, net als de koffie en thee, gratis. Meer informatie vind je op www.bibliotheekbarneveld.nl.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: [email protected].

Deel dit artikel