Ankeiler: Op donderdagavond 30 maart van 20:00 tot 21:30 vertelt voedings- en ervaringsdeskundige Melody Drost in de Bibliotheek Barneveld over leven met de ziekte endometriose.

- Op donderdagavond 30 maart van 20:00 tot 21:30 vertelt voedings- en ervaringsdeskundige Melody Drost in de Bibliotheek Barneveld over leven met de ziekte endometriose.

“Jarenlang dacht ik dat mijn klachten normaal waren, maar na een lange zoektocht kreeg ik eindelijk duidelijkheid; ik heb ernstige endometriose.”

Endometriose is een ziekte waarbij hormoongevoelig weefsel zich op allerlei plaatsen in het lichaam kan bevinden en voor hevige pijn kan zorgen en soms zelfs voor uitval van organen of onvruchtbaarheid. Deze pijnlijke, chronische ziekte komt voor bij 1 op de 19 vrouwen en wordt vaak nog niet goed herkend. Tijdens de lezing hoopt Melody andere vrouwen te inspireren en staan vragen centraal als: Hoe ga je hiermee om? Wat kun je doen om klachten te verminderen? Voor mee informatie en tickets, kijk op www.bibliotheekbarneveld.nl

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: [email protected].

Deel dit artikel