Geschreven door Ari-jan van de Bunt
26 maart 2023 10:03

Knappe overwinning NSC op vv Nunspeet
Knappe overwinning NSC op VV Nunspeet. Foto:

- Door een overtuigende 3-0 overwinning op VV Nunspeet gaat NSC in de ranglijst over datzelfde Nunspeet heen. Begin december werd er nog veelvuldig gesproken over degradatie, oe anders is dat nu.

Onder de huidige trainer heeft NSC geen wedstrijd verloren en neemt het vertrouwen van de ploeg zienderogen toe. Ook tegen VV Nunspeet startte de Ploeg van Ruud van de Geest fel en dat resulteerde al in de 2e minuut in een doelpunt van Redouan Hazzat. Ook hierna bleef NSC druk zetten en in de 28e minuut kon Corné Parol dan ook al de 2-0 aantekenen. Daarna werd er wat gas teruggenomen en werd de eerste helft rustig afgewerkt.

Na de thee begon Nunspeet vel, maar kon geen bres slaan in de Nijkerkse verdediging. Het was opnieuw Corné Parol die in de 77e minuut een nieuwe tik uitdeelde aan de Nunspetenaren: 3-0. Hierna was aan de kant van Nunspeet het geloof wel weg en was de race gelopen.

Zaterdag wacht NSC de volgende krachtmeting en speelt dan uit tegen HSV zuidvogels die op plaats 2 staat in de competitie.