A1 Mediagroep

A1 Mediagroep - de stem van jouw regio!

advertentie
Geschreven door Jan van Ingen
29 april 2023 14:45


Charles van der Veen ontvangt gouden PvdA-jubilarisspeld
Foto: Charles van der Veen ontvangt gouden PvdA-jubilarisspeld
De Jubilarisspeld voor Charles van der Veen. Foto: PVDA NW Veluwe

- In Hoevelaken heeft PvdA-lid Charles van der Veen uit handen van Eghard Kouwenhoven, bestuurslid PvdA NW-Veluwe, de gouden jubilarisspeld ontvangen vanwege zijn 50-jarig lidmaatschap van de Partij van de Arbeid. Van der Veen was blij verrast: “Ik ben lid geworden toen ik in Hoevelaken kwam wonen. Het zit in de familie, mijn grootvader was al in 1946 actief bij de oprichting van de afdeling Friesland van de partij.” De jubilaris kreeg bij de speld ook een fraaie bos rozen overhandigd.

In een begeleidende brief spreekt landelijk partijvoorzitter Esther-Mirjam Sent haar dank uit voor de trouw aan de PvdA. "Dankzij de inzet, solidariteit en toewijding van leden is de PvdA in staat om onze sociaaldemocratische idealen te verwezenlijken. Als ledenvereniging van gelijkgestemden komen we krachtig op voor kwetsbare groepen en een eerlijke verdeling van welvaart. Samen hebben we ons al die jaren ingezet voor gelijke kansen, een fatsoenlijk bestaan voor iedereen en het beschermen van onze natuur. We zijn je zeer dankbaar voor je bijdrage daaraan," aldus Sent.

1 mei

Traditioneel reikt de PvdA rond 1 mei, de Dag van de Arbeid, jubilarisspelden uit aan de leden die lange tijd lid zijn. Het is een bijzondere dag, waarop wordt stilgestaan bij wat er is bereikt op het gebied van werk en arbeidsomstandigheden en wat er nog te doen staat om samen op te komen voor idealen die PVDA leden binden.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: [email protected] of bel 0341-798 298

Best Politiek 

politiek voorpagina hoevelaken nieuws vrmg 
 
  • A1 Regio TV
  • A1 Radio
advertentie