Ankeiler: In een spannende degradatiewedstrijd tussen SDVB en Olde Veste '54 in Steenwijk eindigde de titanenstrijd in een gelijkspel met 2-2.

- In een spannende degradatiewedstrijd tussen SDVB en Olde Veste '54 in Steenwijk eindigde de titanenstrijd in een gelijkspel met 2-2. SDVB-coach Bart Schreuder had te maken met enkele afwezige spelers maar gaf de jonge Wessel Staring de kans om zijn basisdebuut te maken. Zakaria el Biyar keerde terug in de aanval.

SDVB begon sterk en creëerde diverse kansen, maar het rendement bleef laag. El Biyar scoorde uiteindelijk de 0-1 na een uitstekende actie van Cem ter Burg. Olde Veste creëerde twee grote kansen, waarbij SDVB-verdediger Ter Burg een inzet van de lijn haalde en keeper Ruben van de Streek een knappe redding verrichtte.

In de tweede helft kwam de wedstrijd meer in evenwicht. Olde Veste scoorde de 1-1 via Mehran Ali Pour Asli, die een hoge voorzet in de verre hoek kopte. Schreuder reageerde met een dubbele wissel, en Thimo Vink scoorde al snel de 1-2 na een goede actie van Finn Kluiver. Echter, Olde Veste kwam terug tot 2-2 door een doelpunt van Jules Kwant op aangeven van Jeffrey Dijkstra. Beide teams vochten tot het einde voor de overwinning, maar moesten uiteindelijk genoegen nemen met een gelijkspel.

Dankzij deze uitslag en andere resultaten in de 4e divisie B blijft SDVB op de 12e plaats, met Buitenpost op drie punten afstand en Flevo Boys op twee punten. Met nog drie speelronden te gaan, blijft het ongemeen spannend onderin de competitie.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: [email protected].

Deel dit artikel