A1 Mediagroep

A1 Mediagroep - de stem van jouw regio!

advertentie
Geschreven door Sierou de Vries
19 mei 2023 17:38


Feestweek voor jarig SC Hoevelaken
Foto: Feestweek voor jarig SC Hoevelaken
Feestdag voor de jeugd. Foto: Sierou de Vries

- 15 mei 1963 is de oprichtingsdag van SC Hoevelaken, dit jaar 15 mei alweer 60 jaar geleden. Alle reden om dit jubileum uitgebreid te vieren. Een speciale kledinglijn voor het 60-jarig bestaan was misschien de aftrap van alle feestelijkheden. Na het openen van het nieuwe bestuursgebouw, was het deze week alweer feest op het sportcomplex. 17 mei werd het jubileumboek uitgereikt aan de eerste bestuursleden. Vandaag 19 mei is het een feestdag voor de jeugd, waar de hele dag in het zonnetje spellen gespeeld worden en tussendoor getrakteerd wordt op een broodje met worst. Morgen is het groot feest voor de SH Hoevelakenleden en -aanhangers, waar geproost mag worden op de club in De Haen in Hoevelaken. Eerst moet er morgen nog competitie gespeeld worden: Het eerste speelt de laatste competitiewedstrijd tegen VV Elspeet.

Het lijvige jubileumboek, is net als het 50-jarige jubileumboek geschreven door Robert Kreuning. Waar een uitgebreide historie beschreven is van de voetbalclub. Samen met vele kenners en vrijwilligers is het zware boek tot stand gekomen. Ook aan de historie van het vrouwenvoetbal wordt uitgebreid aandacht besteed. Hoewel dat in Hoevelaken een jonge geschiedenis van 51 jaar kent. Kreuning werd tijdens de uitreiking van het boek zelf ook nog in het zonnetje gezet door voorzitter Wim van Vliet.

Voor ieder gezin - lid van de voetbalclub- is er een boek beschikbaar.

19 mei werd al weken geleden aangekondigd: Dé feestdag voor de jeugd. Een heerlijk zonnetje scheen over de velden, waar een levend tafelvoetbal, een stormbaan, minigolf en voetbaldart gespeeld kon worden. de trainers liepen rond met het drinken en na afloop was er wat te eten voor alle jeugdige spelers.

Zaterdag is een 'gewone' competitiedag. Waar nog kans gemaakt wordt voor het eerste om in de nacompetitie te promoveren. Daarna mogen de 18+ers losbarsten en toosten op dit mooie jubileum van de club.

Voetbal stormbaan - Foto: Sierou de Vries
minigolf in jubileumoutfit - Foto: Sierou de Vries

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: [email protected] of bel 0341-798 298

Best Nieuws 

voetbal voorpagina hoevelaken nieuws vrmg 
 
  • A1 Regio TV
  • A1 Radio
advertentie