A1 Mediagroep

A1 Mediagroep - de stem van jouw regio!

advertentie
Geschreven door Jos van der Lelie
22 mei 2023 17:25


Circus Bossle komt naar Nijkerk
Foto: Circus Bossle komt naar Nijkerk
Circus Bossle komt weer naar Nijkerk. Foto: Circus Bossle, Jans Schulting

- De beroemde Duitse circusfamilie Bossle reist al jaren met hun succesvolle familiecircus door Nederland. Van vrijdag 26 mei tot en met zaterdag 3 juni strijkt het circus weer neer in Nijkerk. De grote circustent wordt opgebouwd op het evenemententerrein Paasbos aan de Hoefslag.

Wie de circustent betreedt, zal denken dat de tijd er heeft stil gestaan. Het publiek waant zich in een nostalgische wereld vol rood pluche en klatergoud. Circus Bossle is vintage, kitsch, kneuterig, kunstig en daardoor vrolijk en gezellig. Het circus zoekt interactie met het publiek in een ongedwongen huiskamersfeer waardoor iedere bezoeker, jong of oud, zich thuis en betrokken voelt.

Het circus presenteert een nieuwe show van bijna twee uur. De show bevat natuurlijk wel alle klassieke elementen, waaronder; vliegensvlugge jongleurs, lenige acrobaten, levensgevaarlijke messenwerpers, spectaculaire vuurspuwers en doldwaze clowns. Natuurlijk ontbreken ook de optredens van de dieren niet. Zo passeren onder andere paarden, honden, lama’s en kamelen de revue.

De voorstellingen beginnen op vrijdag 26 mei om 19.00 uur, zaterdag 27 mei om 13.00 en 16.30 uur, maandag 29 mei (2e Pinksterdag) om 13.00 en 16.30 uur, woensdag 31 mei om 16.30 uur, vrijdag 2 juni om 19.00 uur en zaterdag 3 juni laatste voorstellingen om 13.00 en 16.30 uur.

Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van het circus.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: [email protected] of bel 0341-798 298

Nijkerk  Voorst Nieuws 

dieren nijkerk voorpagina honden nieuws vrmg 
 
  • A1 Regio TV
  • A1 Radio
advertentie