A1 Mediagroep

A1 Mediagroep - de stem van jouw regio!

advertentie
Geschreven door Jos van der Lelie
22 mei 2023 18:27


Bluegrassliefhebbers blij met geslaagd EWOB
Foto: Bluegrassliefhebbers blij met geslaagd EWOB
Rawhide (België) heeft op elk EWOB festival opgetreden sinds de eerste editie in 1997. Foto: Jos van der Lelie

- Bluegrassliefhebbers uit heel Europa hebben in het Hemelvaartweekend weer kunnen genieten van een geslaagd EWOB festival in Voorthuizen. European World Of Bluegrass werd voor de 23e keer georganiseerd, voor de tweede keer in ontmoetingscentrum De Eng.

Drie dagen lang werden op het hoofdpodium optredens verzorgd door in totaal 18 bands, afkomstig uit heel Europa. Daarnaast werd er ook in Voorthuizen en Barneveld in de horeca en op straat opgetreden.

Bezoekers konden zoals gebruikelijk op een tijdelijke camping op het terrein van Oranjevereniging Voorthuizen overnachten, alwaar veel met elkaar werd gejamd. Er zijn bezoekers die alleen voor het samenzijn op de camping naar Voorthuizen komen en niet in de zaal bij het hoofdprogramma gaan kijken. In de bluegrassgemeenschap draait het om gezellig samen muziek maken, ongeacht ervaring en niveau van spelen.

Enkele honderden bezoekers hebben het festival bezocht. De organisatie spreekt van een succesvol weekend, waarin ook het weer goed meewerkte. Bezoekers gingen blij weer naar huis.

De camping op het terrein van Oranjevereniging Voorthuizen - Foto: Jos van der Lelie

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: [email protected] of bel 0341-798 298

Barneveld Nieuws 

barneveld muziek voorthuizen voorpagina festival nieuws vrmg 
 
  • A1 Regio TV
  • A1 Radio

Strand Horst


advertentie