Geschreven door Ari-jan van de Bunt
27 mei 2023 19:33

SDV Barneveld wint en neemt afscheid van spelers en trainer
Bart Schreuder vertrekt. Foto: SDVB

- Voor SDV Barneveld stond er niets meer op het spel. Door de overwinning van vorige week tegen DHSC was SDV al veilig.

Ook voor de tegenstander HZVV stond er niets meer op het spel. Degradatie was al zeker na het verlies van vorige week en dus konden beide partijen vrijuit voetballen. In de eerste helft was er veel inzet, maar de spaarzame kansen gingen er aan beide zijden niet in. De russtand was dan ook 0-0
In de 58e minuut was het Rico Kuijt die met een fraaie actie de score opende en een klein kwartier later was het dezelde Rico die de score verdubelde naar 2-0. In de slotfase van de wedstrijd pakten Milan van Elten en Stijn van Wolfswinkel nog een doelpunt mee. Eindstand werd daarmee 4-0

Dit was ook met moment waarop SDVB afscheid nam van Rob Knul en Finn Kluiver. Ook trainer Bart Schreuder keert niet meer terug. Hij gaat samen met zijn broer Alfred Schreuder bij een buitendlandse club. Onder trainer Bart Schreuder promoveerde SDV Barneveld naar de 4e divisie en stelde handhaving veilig voor komend seizoen. SDVB sluit dit seizoen af op de 11e plaats met 37 punten.