A1 Mediagroep

A1 Mediagroep - de stem van jouw regio!

advertentie
Geschreven door Jos van der Lelie
28 mei 2023 11:45


NSC Nijkerk neemt afscheid van omroeper Geurt van den Berg
Foto: NSC Nijkerk neemt afscheid van omroeper Geurt van den Berg
Geurt van den Berg voor aanvang van zijn laatste wedstrijd als omroeper bij NSC Nijkerk. Foto: Arno Verhoef

- Voor NSC Nijkerk stond er in de laatste competitieronde gisteren nog wat op het spel, een periodetitel behoorde namelijk theoretisch tot de mogelijkheden. Dat resultaat werd niet behaald, maar toch viel er iets te vieren op De Burcht. De club nam namelijk feestelijk afscheid van omroeper Geurt van den Berg, die 23 jaar lang het publiek bij de thuiswedstrijden informeerde over opstellingen, doelpuntenmakers en wissels.

"Ik heb 11 jaar met hem gezeten en daarvoor zat hij ook met Mark Kloostra en Henry Schut die nu bij de NOS zitten en Thijs Smeenk van het ANP", vertelt A1 verslaggever Arno Verhoef.

Geurt van den Berg was zelf zeer verguld met de aandacht en kijkt voldaan terug op zijn werk achter de microfoon. "Ik heb het een hele tijd gedaan met heel veel plezier maar op een gegeven moment dan krijg je de leeftijd dat alles niet meer honderd procent werkt en voordat je dan fouten gaat maken dan wil ik er graag mee stoppen, op het hoogtepunt van mijn carrière", vertelt Van den Berg in de uitzending van Sportmatinee voor aanvang van de wedstrijd.

In zijn laatste wedstrijd zag Van den Berg zijn club gelijkspelen tegen Roda '46. Volgend jaar zal Jan Borgman de functie van omroeper op De Burcht overnemen.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: [email protected] of bel 0341-798 298

Nijkerk Sport 

sport nijkerk voorpagina nieuws vrmg 
 
  • A1 Regio TV
  • A1 Radio
advertentie