A1 Mediagroep

A1 Mediagroep - de stem van jouw regio!

advertentie
Geschreven door Redactie
3 juni 2023 19:03


Nieuw bestuur A1 Mediagroep
Foto: Nieuw bestuur A1 Mediagroep
Nieuw bestuur A1 Mediagroep. Foto: A1 Mediagroep

- Eind 2022 had Ari-jan van de Bunt al aangegeven om vanwege gezondheidsredenen terug te treden als voorzitter van A1 Mediagroep. Daarop is een zoektocht gestart naar de juiste kandidaat om de omroep de komende jaren te leiden in een fase waarin het lokale medialandschap enorm aan het veranderen is.

Die zoektocht is zeer succevol gebleken; er werden dan ook meerdere personen gevonden die plaats zullen nemen in het bestuur van de omroep.

Martin Schuurman - Foto: LinkedIn


Algemeen bestuursleden Martin Schuurman & Trudy Molenaar
Martin Schuurman, eigenaar van De Cijfermeester Nijkerk en Schuurman Salarissen en Personeelsdiensten treedt toe als algemeen bestuurslid. "Ik vind het prachtig om naast mijn werk, me ook maatschappelijk in te zetten. En wat is dan mooier om ook tot dit bestuur toe te treden! Een omroep in de regio mag niet missen, en daar wil ik me voor gaan inzetten als algemeen bestuurslid."

Trudy Molenaar - Foto: LinkedIn

Bijzondere rol Trudy MolenaarAlle kandidaten zijn in de afgelopen maanden benaderd en gesproken door Trudy Molenaar die eind 2022 de vraag kreeg de omroep hierin te ondersteunen en zelf nu ook toetreed tot het bestuur. "Ik ben blij dat de zoektocht nu is afgerond en er een mooi bestuur staat die de omroep verder zal kunnen brengen in de vorming van een volwaardige streekomroep. Naast deze nieuwe bestuursleden hebben nog een aantal personen zich als adviseur aan de omroep verbonden. Allemaal vakmensen met kennis en kunde op gebieden die van grote waarde zijn voor de omroep zoals bijvoorbeeld media en communicatie , maar ook op het gebied van fondsenwerving"

Naast de nieuwe bestuursleden blijven Nico Nijhoff en Lex Durlacher aan als bestuurslid, José Proper heeft besloten haar werkzaamheden als bestuurder te zullen gaan beëindigen.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: [email protected] of bel 0341-798 298

Barneveld  Best  Leiden  Nijkerk Nieuws 

barneveld nijkerk voorpagina vrmg 
 
  • A1 Regio TV
  • A1 Radio
advertentie