Ankeiler: Op zaterdag 16 september is het Proeflesdag bij Muziekgezelschap De Harmonie en Muziekschool Barneveld.

- Op zaterdag 16 september is het Proeflesdag bij Muziekgezelschap De Harmonie en Muziekschool Barneveld. Op deze dag kan iedereen die kennis wil maken met muziekles een proefles van 20 minuten volgen. Kinderen en volwassenen zijn welkom om één of twee instrumenten of zang uit te proberen. Voor kinderen van 6 tot 8 jaar is er een workshop Cursus Muzikale Verkenning bij De Harmonie en voor kinderen uit groep 3 tot en met 6 is er een workshop Kinderen Ontdekken Muziek bij de muziekschool. Daarnaast zijn er workshops Muziek op schoot, Kleuterharp, Kinderorkest Tutti Colore, Toneelspelen en Beeldende kunst.

Of er gekozen wordt voor het lidmaatschap van een muziekvereniging of voor muziekles bij een muziekschool, muziek maken is leuk en leerzaam voor iedereen! De Harmonie en Muziekschool Barneveld willen er met deze Proeflesdag samen voor zorgen dat zoveel mogelijk mensen kennis kunnen maken met muziekles. Er zijn lessen accordeon, bariton, basgitaar, beiaard, blokfluit, cello, contrabas, drums, dwarsfluit, elektrische gitaar, euphonium, fagot, gitaar, harp, hobo, hoorn, keyboard, klarinet, klavecimbel, marimba, muziekproductie, orgel, panfluit, piano, saxofoon, slagwerk, trombone, trompet, ukelele, viool en zang klassieke en lichte muziek.
Ook staan er voor jong en oud workshops op het programma. Natuurlijk zijn er workshops muziek, maar ook workshops beeldende kunst en toneel. Voor elk wat wils dus!

Inschrijven voor de Proeflesdag is noodzakelijk en kan via www.muzieklesbarneveld.nl

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: [email protected].

Deel dit artikel