Ankeiler: SDVB heeft in Arnhem tegen MASV de eerste overwinning van het seizoen geboekt. Het enige doelpunt van de wedstrijd liet wel op zich wachten, het kwam na 72 minuten van de slof van Sil Buikema.

- SDVB heeft in Arnhem tegen MASV de eerste overwinning van het seizoen geboekt. Het enige doelpunt van de wedstrijd liet wel op zich wachten, het kwam na 72 minuten van de slof van Sil Buikema.

In de eerste helft hadden beide ploegen kansen om op voorsprong te komen. De beginfase was voor MASV, al na 4 minuten moest doelman Ruben van de Streek redding brengen. Daarna slaagden de Barnevelders erin enkele kansen te creëren, maar de bal verdween niet tussen de palen.

In de tweede helft waren er eerst nog kansen voor Zakaria El Biyar en Lammert Roossien, maar de keeper voorkwam de 0-1. Achttien minuten voor tijd was het dan toch raak, wanneer Sil Buikema de bal na een afgeslagen corner wist binnen te tikken.

Er volgden nog doelkansen aan beide kanten, maar SDVB wist de wedstrijd over de lijn te slepen en de drie punten mee naar Barneveld te nemen. SDVB klimt door de winst naar de 10e plaats in de rangschikking.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: [email protected].

Deel dit artikel