A1 Mediagroep

A1 Mediagroep - de stem van jouw regio!

advertentie
Geschreven door Jos van der Lelie
18 september 2023 5:00


Ontmoetingsochtenden voor ouders met kinderen van 0-4 jaar
Foto: Ontmoetingsochtenden voor ouders met kinderen van 0-4 jaar
De bijeenkomsten zijn in de Essenburcht in Kootwijkerbroek. Foto: A1 Mediagroep

- Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Barneveld organiseert iedere dinsdagmorgen (met uitzondering van de schoolvakanties) een ontmoetingsochtend voor ouders met kinderen van 0 tot 4 jaar.

Onder het genot van koffie, thee en limonade is er tijd voor een gezellig gesprek en ondertussen kunnen de kinderen lekker spelen. Ook zijn er regelmatig thema-ochtenden, er wordt dan bijvoorbeeld iets creatiefs gedaan of een bepaald opvoedthema wordt besproken. Het is gezellig om andere ouders te ontmoeten en tegelijkertijd is het een leuke plek voor kinderen om samen te spelen. De ontmoetingsochtenden worden gehouden in de ruimte vóór de bibliotheek in Kulturhus De Essenburcht aan de Schoonbeekhof 1 en zijn van 10.00 tot 11.45 uur.

Ingrid Davelaar van het CJG Barneveld: "Het is erg gezellig om nieuwe ouders en nieuwe kinderen te leren kennen. De drempel van de ontmoetingsochtenden is erg laag en of je nu lang of kort blijft… je bent van harte welkom. Wij organiseren – samen met de ouders – ook diverse themaochtenden. Dinsdag 26 september is er een extra leuke ochtend met medewerking van Annette Faase. Zij neemt ons mee op reis. Wat moet er dan allemaal in je koffertje? Kom je Annette helpen met inpakken?"

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: [email protected] of bel 0341-798 298

Barneveld Nieuws 

barneveld kinderen voorpagina kootwijkerbroek nieuws vrmg 
 
  • A1 Regio TV
  • A1 Radio

Strand Horst


advertentie