Bevat Video: Video
Lead image 1:
Lead image TXT 1: Claudia en Jeffrey. Foto: Jeffrey Sanders Musical School
Ankeiler: De 13de september was voor 15 kinderen geen ongeluksdag. In hun mailbox zat deze dag dé bevestiging dat zij een rol hebben in de nieuwe musical van de Jeffrey Sanders Musical School.

- De 13de september was voor 15 kinderen geen ongeluksdag. In hun mailbox zat deze dag dé bevestiging dat zij een rol hebben in de nieuwe musical van de Jeffrey Sanders Musical School. Op zaterdag 9 september waren de audities voor de musical in Theater Streams de Breede Beek in Nijkerk. Ieder kind moest een stuk zingen én tekst voordragen. Aan de onafhankelijke jury de zware taak om daar de 15 kandidaten uit te kiezen. Na het succes van vorig jaar, was het snel duidelijk dat er een nieuwe musical op de planken moest komen. Jeffrey Sanders heeft na afloop van de musical 'Kwetsbaar' zich gestort op 'De Grote Droom'. Ook deze musical is helemaal door hem zelf geschreven.

Mede door het succes van Kwetsbaar, met uitverkochte zalen in het theater, waren de aanmeldingen voor de nieuwe musical groot. Ook de kinderen uit de musical van vorig jaar, moesten 'gewoon' weer auditie doen.

Om alles die zaterdag soepeltjes te laten verlopen, had Sanders een dreamteam om zich heen verzameld. Om niet achter te lopen op het straks opgestelde schema, was er ontvangst voor de kinderen en stelde de driekoppige jury vast wat de auditant allemaal kon.

De repetities beginnen alweer snel. Natuurlijk met gastlessen, om dan op 8 juni te kunnen schitteren in hun eigen droom.

Jeffrey Sanders en Claudia Posthouwer vertellen hier over de musical én geven een kijkje achter de schermen bij de audities:

Claudia en Jeffrey - Foto: Jeffrey Sanders Musical School

Over de musical:
In deze musical volgen we Stijn, een enthousiaste jongeman die er alles aan doet om de grootste wens van zijn moeder in vervulling te laten gaan. Hij krijgt hulp; maar ook heel erg veel tegenwerking. Waaronder van zijn vader. Deze is van mening dat hij gewoon naar school moet gaan en zijn dagelijkse leven moet oppakken.

Meer informatie is te vinden op: https://jsmusicalschool.nl/

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: [email protected].

Meer over

Deel dit artikel