Ankeiler: Voor kunstliefhebbers is er in Hoevelaken komend weekend veel te beleven. Naast de beeldenroute op vrijdagmiddag wordt in het weekend de kunstroute georganiseerd.

- Voor kunstliefhebbers is er in Hoevelaken komend weekend veel te beleven. Naast de beeldenroute op vrijdagmiddag wordt in het weekend de kunstroute georganiseerd. Het wordt de 16e editie van dit evenement.

De Kunstroute Hoevelaken vindt a.s. zaterdag en zondag 23 en 24 september plaats. Van 11.00 tot 17.00 uur openen ruime 50 kunstenaars hun huis, atelier, werkplaats of tijdelijke expositieruimte in Hoevelaken om hun kunstwerken te laten zien. Op diverse plekken in de gemeente liggen catalogi klaar voor de bezoekers, inclusief een plattegrond om zo de beste route voor dit weekend uit te stippelen. Er wordt dit jaar ook weer een overzichtsexpositie in dorpshuis De Stuw georganiseerd, waar elke kunstenaar een werkstuk tentoonstelt.

De Kunstroute Hoevelaken wordt op vrijdagavond 22 september om 19.30 uur in de Stuw geopend. Bezoekers zijn van harte welkom om bij deze openingsavond aanwezig te zijn. De kunstenaars zullen u graag te woord willen staan om te vertellen wat ze exposeren, hoe zij het gemaakt hebben en wat de gedachten zijn achter het tentoongestelde kunstwerk.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: [email protected].

Deel dit artikel